Mijn

werkwijze

Coaching en counseling helpt jou om het leven weer lichter te maken. Om vrij te zijn van de blokkades en belemmeringen die jou nu tegenhouden om te zijn wie je bent of wilt zijn. Om weer volop in je eigen kracht te kunnen staan. Dan kan zijn omdat:

E

Je (tijdelijk) verminderd zelfvertrouwen hebt

E

Je tegen een burn-out aanzit

E

Jouw angsten jouw vrijheid belemmeren

E

Je door de overgang last hebt van emotieschommelingen

E

je bang bent dat het je niet lukt of angst hebt om te falen

E

je last hebt van overmatig piekeren

Vraag hier mijn e-book aan

Sterk door de overgang

Hoe kun je nu van onzekerheid en angst naar “Goed zijn zoals je bent” gaan?

STappenplan

E

Eerst werken we uit waar bij jou het pijnpunt zit (is het de angst bv faalangst, of is het meer de overtuiging en zelfbeeld)

E

Vervolgens gaan we concreet kijken naar welke behoefte er bij jou spelen? Bv aardig gevonden willen worden?

E

Met EFT gaan we de angst en gedachten neutraliseren (zie EFT universe.com)

E

Met Mindfullness kan je de gedachten onderzoeken, klopt het wat ik denk?

E

Toepassen van EFT en Mindfullness in je dagelijks leven

E

Zelfcompassie en zelfliefde, wanneer je dit meer leert te voelen bij jezelf, hoe minder je dit bij een ander hoeft te halen

E

Je gaat weer ervaren hoe je in je kracht komt vol levenslust, energie en zelfvertrouwen

Intake

Om te beginnen doen we een intake. Dit kan een gesprek zijn van zo’n 25 minuten.

Het intakegesprek is volledig vrijblijvend, indien je verder gaat met de coaching. Wil je na het intakegesprek toch liever een andere weg inslaan, dan reken ik daar een bedrag €35,00 voor.

Coaching

Coaching/counseling is een laagdrempelige vorm van hulpverlening, die bij allerlei problemen zowel in werk- als privésituaties zorgt voor inzicht. Hierdoor krijg je je balans weer terug. Het doel is om samen met jou je kracht en zelfvertrouwen terug te vinden zodat je vrij van belemmeringen en blokkades positiever in het leven staat!

ik werk veel met EFT ,een krachtige tool om snel verbetering in je emoties te merken.

Wat is EFT?

EFT staat voor “Emotional Freedom Techniques.” Het is een effectieve en veelvuldig bewezen methode om vrij te worden van belemmeringen en blokkades. Met EFT kan je angsten overwinnen, emotie’s neutraliseren en zelfs jeugdtrauma’s oplossen.

Ook voor het oplossen van emotieschommelingen zoals bij de overgang vaak het geval is, neerslachtigheid en onzekerheid werkt EFT krachtig en effectief.

Zowel EFT als EMDR zijn in de jaren ’90 ontstaan. De verschillen en de overeenkomsten lees je in mijn blog.

Hoe werkt EFT

De acupressuurpunten zijn verbonden met de meridianen.

Hier wordt op geklopt terwijl jij je focust op het probleem. Je zit in je emotie en door de bekloppingen laat je het verstoorde energiesysteem weer in balans komen. Negatieve emoties zijn ontstaan door een verstoring in het energiesysteem. Dit kan te maken hebben met een herinnering of een ervaring. De herinnering blijft maar de bijbehorende emotie wordt door EFT geneutraliseerd of zelfs verminderd.

Hierdoor leer je los te laten wat je niet wilt en te focussen op wat je wel wil. Je hoeft hierdoor geen lange sessies te ondergaan want je kan, als je ervoor openstelt al vrij snel tot de kern komen.